Høsten er kommet for fullt og tirsdag startet treningene fra Presteheia skole opp igjen.

Oppmøte utenfor gymsalen 18:00. Minitass, Råtass og ungdommene løper til Grønn slette, herfra løper vi flere korte o-løyper. Løyper på flere nivå! De litt eldre løper rolig over Den omvendte båt. Det begynner å bli skikkelig mørkt i løpet av treninga, så man bør ta med lykt! Fra 19:30 er det styrketrening inne i gymsalen. Målgruppe er ungdommer og eldre! På grunn av korona er det greiest om alle tar med eget underlag til styrketreninga. Et håndkle funker bra, har du egen matte kan du ta med den! Ferdig 20:00.Ingen innetrening for de yngste.

Søndag er det treningsdag med Agder kretslag, KOK er ansvarlig for løypene denne gangen. Åpent for alle som er 13 år og eldre. Felles avreise fra Klubbhuset 09:00. Vi drar først til Lillesand hvor det er sprintorientering, det blir en form for knock-out sprint. Deretter reiser vi til Høvdingens klubbhus for nistespising og diskusjon om opplegget fram mot neste sesong. Til slutt blir det postplukk fra Høvdingens klubbhus. Påmelding i Eventor så raskt som mulig, senest fredag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13810 

Etter treninga tirsdag 27. oktober, ca. 19:30 tenker vi at alle intresserte ungdommer, juniorer og seniorer møtes på Klubbhuset for å komme fram til hvordan treningene skal være framover. I tillegg til hvor mange fellestreninger vi ønsker gjennom vinteren. Datoen er ikke helt fastsatt, men blir altså sannsynligvis 27. oktober.

Ellers så gjelder fortsatt de generelle Korona-rådene: hold deg hjemme hvis du kjenner symptomer og pass på avstand til andre!

Husk å bestille klubbtøy innen søndag 18. oktober, tøyet leveres før jul. Mer info  finner du her: https://www.kok.no/omklubben/nyhetsarkiv/1420-klubbtoybestilling-levering-for-jul