kokTrimtex presenterer nå nytt tøy for klubben. Dette ble vist på klubbkvelden tirsdag 6. april, men for de av klubbens medlemmer som ikke var tilstede, blir det også lagt ut her. Produktene erstatter ikke klubbens løpstøy eller overtrekksdrakter, men er heller et supplement.

Alt fåes i størrelsen fra 130 til XXXL. T-skorten kommer i dame- og herrefasong. Bestilling foretas innen 15. april til else at oederud.com eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

O-leggen er  lett uten glidelås bak og med gummistrikk øverst. Prisen er kr 300,-.

T-skjorten har ventsone under armer og bak. Den kommer i dame- og herrefasong (laget av teknisk" materiale) og koster kr 300,-. Passer både for trening og som en fritids-t-skjorte.

Jakken er i elastisk kvalitet (softshell) med gode isolerende egenskaper. Den har en børstet pustende innside som virker ekstra myk og behagelig mot huden. Jakken må ikke forveksles med den vanlige overtrekksjakken Trainer. Dette er en casual jakke som kan brukes på reise eller etter løp. Jakken koster kr 500,-

kok-bi-elastic-tryekok-t-shirtkok-o-legger