Trenger du nytt treningstøy til vintertreningen, eller er o-tøyet utslitt? Eller trenger du rett og slett noen julegavetips? Da finner du løsningen her!


Nå er tiden her for bestilling av o-tøy, overtrekkstøy til vintertreningen, samt regntøy og boblejakker via Trimtex sin webshop. I tillegg til klubbtøy kan du også bestille andre Trimtexprodukter samtidig. Du må selv gå inn på nettbutikken og bestille det du ønsker å kjøpe.  


Vi håper mange av medlemmene i KOK vil benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken har åpnet og stenger 18/10 med forventet levering i uke 49.

Klubben kommer ikke til å kjøpe inn tøy for å ha på lager.


Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/kok20 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: kok20

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.