Tirsdag blir det opplegg omtrent som forrige gang. Vi møtes utenfor gymsalen på Presteheia skole 18:00. Minitass, Råtass og ungdommer løper til Grønn slette og har o-løyper herfra. De eldre løper rolig tur i Jegersberg. Styrketrening i gymsalen fra 19:30.

Tirsdag 27.oktober blir det samling kl 19.30 etter treningen på Klubbhuset for aldersgruppen 13-20 år. Vi prater om tirsdagstreningene framover og diskuterer interesse for andre mulige aktiviteter. Fra ca kl 20 blir det diskusjoner om aktuelle felles treningsplaner for elite og seniorløpere. Treningsinnhold hjemme samt diskusjon om mulige samlinger og ev deltagelse større stafetter som f.eks 10 mila og Jukola 2021. Har du ikke mulighet til å være med tirsdag 27.oktober send gjerne dine synspunkter før møtet til Jack (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

 

Husk KSO Baneheisprinten lørdag 31. oktober, påmeldingsfrist fredag 30. oktober kl 14.00. Mer info i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13862