Heller ikke høstsesongen i 2020 ble som planlagt, det ble løp, men med strenge smittevernregler på løpene som har blitt avviklet. På tampen av sesongen arrangerte vi både en Sørlandskarusell, KM-natt og et KSO-løp. Her kommer en kort rapport.

Sørlandskarusell
9. september arrangerte KOK Sørlandskarusell fra Presteheia klubbhus. Simon Beckmann Kristiansen var løypelegger og hadde lagt gode løyper som bød løperne på utfordringer til i Jegersberg. Mange av de nesten 60 påmeldte tok nok veivalget over Holmenkollen den flotte høstdagen, men få rakk nok å nyte utsikten i særlig grad. Vetle Lynnebakken var løpsleder. Det er gøy at klubbens ungdom tar ansvar og arrangerer løp!

Vått og mørkt
KM-natt gikk av stabelen fredag 9. oktober. Samlingsplass var på terrassen til Ravnedalen kafe. Veien til start gikk opp den bratte stien til Ravneheia, for anledningen godt oppmerket med refleks som gjorde turen opp skikkelig stemningsfull. Løypelegger Eirik Heddeland Martens hadde lagt gode og krevende løyper i Bymarka, og høstet mange lovord etter målgang. Det varslede regnværet kom, og gjorde turen i nattemørket ekstra utfordrende. Det var sikkert flere enn undertegnede som kom ut av kurs en gang eller to i løpet av denne fredagskvelden! Været får ta skylden for at en del av de 42 påmeldte ikke kom til start. I H17-20 ble Erlend Odd Berge kretsmester foran Trygve Børte Nomeland og Odd Kristian Hagen Myre. I H21 var det Holger Hott som ble kretsmester kun 5 sekunder foran Håvar Birkeland Stormoen

Lørdags KSO
KOK og i særdeleshet Nils Arne Johannessen har vært sentrale i å arrangere KSO o over 20 år. Slik ble det i år også, da Nils Arne tok initiativ og sørget for at KSO står bokført med arrangement også i 2020. Løpet som alltid har gått på tirsdag, ble lagt til lørdag 31. oktober. Samlingsplass var helt sør i Baneheia, og dermed ble det «skogssprint». Nils Arne hadde lagt morsomme løyper, som bød på utfordringer selv for som har løpt i Baneheia i en mannsalder. Gledelig at nesten 70 stykker stilte opp selv om mange nok egentlig hadde avlsuttet sesongen. 

Gjennom mørket mot ny sesong
Dermed er annerledes sesongen 2020 over, og vi ser fram mot neste sesong som forhåpentligvis blir mer normal. På vei mot ny sesong håper vi at flest mulig stiller opp på tirsdagstreningene, KOK Tirsda`Køpp som går en tirsdag hver måned og KOK Cola Cup som går torsdager i november og desember