Tradisjonen tro har de mest ivrige KOK'ere søkt ut i nattemørket på torsdager på jakt etter heder og ære i KOK Cola Cup. Torsdag 3. desember er det duket for finale med omvendt jaktstart.

Det andre løpet i KOK Cola cup gikk på Hamrevann kartet til OK Sør. Med fellesstart var det ikke noe å si på tempoet ut fra start. Arrangør Håvar lurte alle med "at det kunne forekomme gafling i A-løypene", men det gjorde det ikke. I herrer A-lang ble det spurtoppgjør om seieren og Vegard Danielsen stakk av med glasscola'en to sekunder før Eirik Hedeland Martens. Brage Takle som hadde over 2 minutters ledelse vel halvveis ble nr 3.

KOK Cola cup løp 2 MK

Fellesstarten går på 2. løp i KOK Cola Cup, foto Målfrid Konst.

De øvrige vinnerne ble Bjarne Færestrand i herrer A-kort, Selma White fra SSOK i damer A-kort og Eivind Irgens Kuhnle i herrer C/N.

Det første løpet gikk fra Voie skole. Med tradisjonell minuttstart var det Brage Takle som viste veteranene ryggen i herrer A-lang og vant klart. Christina White, SSOK, vant damer A-lang, Nils Arne Johannessen herrer A-kort, Siri Bjorvand, Birkenes IL vant damer A-kort og Markus Mollestad herrer C/N.

Ca 30 deltakere på begge løpene er ikke dårlig, og arrangøren håper at enda flere tar seg turen til fnalen!

Finalen på torsdag går fra Strai, og førstemann i mål etter den omvendte jaktstarten er vinner av 2020 utgaven av KOK Cola cup. Så da er det bare å håpe på klarvær og god tørk i myrene de siste dagene! Mer informasjon om finalen KOK Cola cup finner du på eventor, påmeldingsfristen er onsdag 2. desember kl 20.00