Med omvendt jaktstart i finalen var det duket for spennende dueller i kampen om seier'n i den tradisjonsrike høstcupen. I herrer A-lang var det sist startende i jaktstarten Vegard Danielsen som kom først i mål og stakk av med seieren.

 

Nærmest Vegard denne gangen var Petter Marki Erichsen, som nå løper for Nydalen. I de øvrige klassene ble det seire til Christina White (SSOK) i damer A-lang, Jack Bjørnsen i herrer A-kort, Selma White (SSOK) i damer A-kort og i herrer C/N Fabian Johannessen.  Torsdag var alle som stilte til start vinnere, for noe særlig mindre fristende vær til natt-orinetering enn pøsregn og 2-3 grader finnes vel knapt! Undertegnede må bare innrømme at jeg fant det mye mer fristende å holde sofa'n den kvelden!

Ingen som var på løpet våget å ta fram mobilen for å forevige vinnerne, så vi må bare prøve å se for oss hvor glade vinnerne må ha vært når de mottok glass-cola'en!

Resultater fra finalen.

KOK Tirsda`Køpp
Nå er det bare å rette blikket mot neste cup, for allerede tirsdag 8. desember er det klart for KOK Tirsda`Køpp. Da blir det urban nattorientering på Lund (husk refleks). Påmelding innen mandag 7. desember kl 16.00