Med 5 kuldegrader og stort sett frost i alle myrer var det flotte forhold for nattorientering da første løp i 2021 utgaven av den tradisjonsrike TV-cupen gikk av stabelen på Eidjord i Høvåg onsdag.

Hele 42 optimister stilte på start med fulladede lykter klare for dyst i henholdsvis A-løypa på 3,2 km og C-løypa på 2 km. Eidjord terrenget er et krevende o-terreng og løypene satte løperne på noen skikkelige utfordringer. Noe som kanskje forklarer hvorfor undertegnede og mange andre ble registrert med disk i A-løypa!

Blant de som mestert terrenget og nattemørket, og fikk kontroll på alle postene var Vegard Danielsen raskest i A-løypa og Markus Mollestad raskest i C-løypa.

TV-cupen personlig, nemlig Torbjørn Værp har full kontroll i målområdet! Av ulike grunner måtte dessverre den tradisjonelle TV-cup suppa utgå på årets første løp.

Resultater og Livelox

Så er det bare å lade lykta og være skjerpet til nye utfordringer i TV-cupen 20. januar og 3. februar!