Tirsdagstreningene fortsetter som vanlig fra Presteheia skole kl 18.00. Minitass møter på basketbanen, alle andre foran gymsalen. Denne gangen er det eget opplegg for alle jenter mellom 11 og 15 år. Dessverre setter koronarestriksjoner en stopper for TV-cupen og KOK Tirsda´Køpp.

Jentetrening!
Veldig gøy at det blir en egen jentetrening tirsdag 2. februar - Sandy leder dette. Det blir litt egne aktiviteter ute før de går inn på Klubbhuset. Her blir det pizza og litt andre aktiviteter, de er ferdige 20:00. Alle jenter mellom 11 og 15 år vel møtt!!

Tirsdagstrening
For guttene og jenter over 15 år blir det vanlig opplegg. Ungdomsguttene finner poster langs lysløypa, ta med kompass og hodelykt. Som vanlig løper en gjeng med litt eldre mot Den omvendte båt.
Det blir styrketrening i gymsalen fra 19:30. Denne er åpen for alle under 20 år, pluss noen ledere. Ta med eget underlag, for eksempel et håndkle.

Lørdagstrening 6. februar
Det blir o-intervaller. Sted bestemmes etter hvor forholdene er best i forhold til snø. Aktuelle steder er Randesund, Høvåg og Søgne. Uansett sted blir det avreise fra Klubbhuset 10:00. Meld deg på tidlig for å få et best mulig opplegg! Siste frist for påmelding er torsdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14297

Løp utsettes
Finalen på TV-cupen og februar utgaven av KOK Tirsda´Køpp må dessverre utsettes siden koronarestriksjoner gjør at løp og arrangement hvor utøvere fra forskjellige klubber møtes skal ikke arrangeres. Dermed er TV-cup finalen utsatt til 3. mars og KOK Tirsda´Køpp til 9. mars. 

Kretssamling 13. og 14. februar
Agder Kretslag planlegger samling på ski på Høgås. Her blir det mye sosialt og mulighet for fine skiturer. Det blir overnatting fra lørdag til søndag. Håper mange vil bli med her! Påmelding: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14297
Ved dårlige værmeldinger eller endrede koronavurderinger så vil skisamlinga avlyses. Istedenfor vil det da bli en dagssamling i Arendal.