Stadige endringer i tiltak mot koronaviruset er det vanskelig å legge faste planer for treningene. Vi får bare være fleksible og følge retningslinjene. TV-cupen som var utsatt til førstkommende onsdag er derfor avlyst. 
Vi får likevel til noe treninger framover. Men det er viktig at alle er nøye med koronareglene. Det aller viktigste er å holde seg hjemme hvis man kjenner de minste tegn til symptomer!

Tirsdag
Tirsdag møtes vi utenfor gymsalen på Presteheia skole 18:00. Minitass møter på basketbanen. De minste er i området rundt skolen eller på Grønn slette. Ungdommene løper litt ut i lysløypa og finner poster her. De litt eldre må gjerne også komme, og løpe for eksempel til Den omvendte båt. I løpet av treninga blir det mørkt, så husk lykt!
Det er tilbud om styrketrening i gymsalen fra 19:30, men dette er dessverre kun for de under 20 år.

Onsdag
Onsdag er det trening med oppmøte ved Cafe Generalen i Ravnedalen 17:30. Her er det postplukk og downhill o-intervaller. Nivået er tilpasset 13-16 år, men andre er og velkomne! Det blir etterhvert mørkt, så man må ha med lykt.

Helgen
Til helga blir det trening med Agder kretslag. Lørdag er det oppmøte ved Kringsjå skole 14:00. Her løpes en mellomdistanseløype.

Søndag kan man møte på Høgås 10:30 for teste skiorientering. Påmelding i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14308 (Fristen vil utvides noe etterhvert).

For øyeblikket er planen at det blir KOK Tirsda´Køpp 9. mars, men kun for de under 20 år. Mer info, og etterhvert påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14214

Turorientering
Noe det derimot er fritt fram for er turorientering! KOK sitt opplegg Skautrimmen finner du all nødveding info om her: https://turorientering.no/skautrimmen/ Er du alt ferdige med denne, så har flere av våre naboklubber opplegg. Info om dette finner du og på turorientering.no Snøen har nå for det meste smeltet langs kysten og i lavlandet. Det er dermed ypperlige forhold for å komme seg ut!