Det er klart for siste uka før påskeferie, og siste uka før klokka stilles til sommertid. Det betyr og at dette er siste uke denne våren hvor man trenger hodelykt på treningene!

 

Tirsdag
er det oppmøte på Presteheia skole 18:00 som vanlig. Minitass på basketbanen og alle andre foran gymsalen. For ungdommene er vi først ute og finner noen poster. Deretter styrketrening inne. Husk hodelykt, kompass og underlag til styrketreninga. NB! Styrketrening er kun for de som er 19 år og yngre (pga korona-restriksjoner).

Onsdag
er det trening fra Ravnedalen. Oppmøte ved Cafe Generalen 17:30. Går opp trappene mot Ravneheia hvor det er start. O-teknisk langtur med momenter som retningsløping, høydekurver og raske veivalg. Felles løping for ungdommene. Juniorer og eldre er og velkomne, med mulighet for ekstra poster og spesialtilpassede kart!

Påsken
Lørdag som var hadde vi en fin dag på Kanonmuseet med en god del av klubbens yngre løpere samt en del fra resten av kretsen. Postene fra mellomdistanseøkta henger ute fram til 1. påskedag. Åpent for alle som vil prøve seg! For å vite hvor mange som har benytter seg av tilbudet ønskes det at man legger ut spor i Livelox eller gir beskjed til Jack (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Kart finner du i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14384

I påskeuka kommer det til å henge ute minst en økt til, mer info kommer. I tillegg så har Grane en del økter ute i Arendal hvis noen vil ta turen dit, les mer om det her: https://www.graneorientering.no/egentreninger-i-korona-tider/

Benytt de flotte forholdene i skogen til orientering, løpeturer og/eller turorientering!

Husk smittevernreglene og dropp treningen hvis du føler deg syk.

God påske!