Utskrift

Samtidig som påskeferien starter så starter også Bytrimmen 2021 – 80 poster fordelt på 4 fine nærmiljøer i Kristiansand. Bytrimmen er perfekt påsketrim for alle!

 

Hva?
Bytrimmen er et gratis lavterskel mosjonstilbud. Bytrimmen er enkel orientering, her kreves ingen forkunnskaper om kart og kompass . Her er det ingen skog å gå seg vill i, postene er flyttet inn i urbane nærmiljø og parker – ingen går seg vill på Bystranda eller Andøya! Postene står ute fra 27. mars til 1. desember. 

Hvem?
Bytrimmen er for alle uansett alder eller fysisk form. Postene kan tas til fots, med sykkel, sittende i rullestol eller trillende med barnevogn – så her er det bare å sette i gang!

Hvor?
Bytrimmen er i år fordelt på disse fire flotte områdene i Kristiansand, det er 20 poster i hvert område – benytt anledningen til å ta en tur ett sted du aldri har vært før!

Hvordan?

Bytrimmen kartet finner du som vedlegg (legges ut 26. mars) lenger ned og kan skrives ut, eller du kan laste det ned på mobilen! Postene er markert med en ca 8 cm stor oblat, det står beskrevet på kartet hva posten henger på stolpe/tre/hushjørne el.  På oblaten er den en postkode som kan registreres på turorientering.no eller du kan bruke appen Turorientering og scanne QR-koden for å registrere postbesøket – enkelt og greit!

Les mer på Bytrimmen i Kristiansand sin side på Turorientering.no

Oblat rundt uten bakgrunn

 

Lyst på mer?
Gav Bytrimmen mersmak - og du har lyst til å prøve mer orientering? Da er Baneheitrimmen eller Skautrimmen gode alternativer. Her er det litt lenger mellom postene og postene ligger litt vekk fra sti. Disse postene er ikke tilgjengelige med barnevogn/rullestol.

Les mer om Baneheitrimmen og Skautrimmen på Turorientering.no

 

Ekstra gøy er det at i år samarbeider vi med Oddersjaa om Bytrimmen! Oddersjaa tilbyr også turorientering

God tur!