Tirsdag kjempet kretsens løpere under 20 år om KM-medaljer i sprint. Best av de 9 KOK ungdommene som deltok var Brage Takle som tok en klare seier i H17-20.

Trygve Børte Nomeland ble nummer 2 og sikret dermed dobbeltseier til KOK i H17-20.

Brage2 sprintliga PR

Brage Takle er en av landets beste juniorer, her fortografert under et løp i sprintligaen i 2020. Foto Pål Runde

Klassen med flest deltakere var H15-16 med 10 løpere, hvorav 5 av dem fra KOK! Best av KOK gutta denne gangen var Markus Mollestad med en fin 2. plass og sølvmedalje. Videre ble Ulrik Mascali Böhm nr 4, Fabian Johannessen nr 5, Jakob Johannessen nr 6 og Ulrik McFadzean nr 9. Det skal bli spennende å følge disse ivrige guttene videre i o-løypa!

I H11-12 ble Kasper Hott nr 2, men dette var ikke KM klasse så det ble ingen medalje på Kasper. Eivind Irgens Kuhnle deltok også i denne klassen, men ble dessverre disket.

Løpet ble arrangert av IL Imås, med start og mål Byhaven i Grimstad. Løperne fikk servert varierte løyper som bød på både bygater, boligområder og noen åpne heipartier.