Det er for tiden svært høy smitte i Kristiansand, men i skrivende stund er det ingen nye restriksjoner som fører til endringer for o-sporten. Vi planlegger derfor treninger som vanlig, men det kan komme endringer på kort varsel.

Tirsdag
Tirsdag er det som vanlig oppmøte ved Klubbhuset 18:00. Det blir trening i de vanlige gruppene. Juniorer og eldre løper en tur i Jegersberg, for de yngre er det ulike o-tekniske opplegg.

Onsdag
Onsdag arrangerer Marnardal IL Agderkarusellen. Her får dessverre ingen over 20 år delta, men postene henger ute ut hele uka for egentrening. Les mer i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14226

Vi har derfor en egen trening på onsdag innenfor kommunens grenser. Vi benytter OK Sørs trening fra Buråsen (ved NOV) i Sørlandsparken, oppmøte 17:30. Her blir det tilbud om ei A-løype og ei Blå (C)-løype.
Treninga er åpen for alle! De som vanligvis ikke er med på ungdomstreningene bes om å sende en sms til Jack (97689255) senest tirsdag kveld for å sikre at det printes nok kart.

KOK 2-dagers
Lørdag og søndag arrangeres KOK 2-dagers. Åpent for alle i Agder o-krets under 20 år, og for alle andre bosatt i Kristiansand kommune. Maks. deltakerantall på 100 per dag, så meld deg på så fort som mulig for å få være med! Løpet arrangeres fra kanonmuseet på Møvig. Det er mellomdistanse på lørdag og langdistanse på søndag. Påmelding i Eventor i løpet av tirsdag, husk påmelding begge dager!
Lørdag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14591
Søndag: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14592

Som vanlig holder man seg hjemme hvis man kjenner antydninger til symptomer, og på treninger holder vi litt avstand til hverandre.

Neste uke
Husk og at årets klubbmesterskap arrangeres tirsdag 1. juni fra Bråvann platå. Meld deg gjerne på alt nå: https://eventor.orientering.no/Events/Show/14956
I etterkant av klubbmesterskapet blir det ekstraordinært årsmøte, les mer om det her: https://www.kok.no/omklubben/nyhetsarkiv/1463-ekstraordinaert-arsmote-1-juni

Andre løp framover:
12. juni - Kretsmesterskap mellom, KOK - https://eventor.orientering.no/Events/Show/14252
15. juni - KSO - https://eventor.orientering.no/Events/Show/14349