Etter en periode med nedstengning av det tirsdag 15. juni endelig klart for o-løp igjen! Vårens andre KSO løp ble arrangert i området Fiskå/Myren gård. Nesten 100 løpere hadde funnet veien!

Samlingsplassen var i Svanedamsveien på Fiskå. Løypelegger Anneke Hald Bjørgum hadde laget skikkelig utfordrende sprintløyper som fikk masse skryt av løperne etter målgang! Løperne var innom Myren gård, og det flotte parkanlegget der.

Othilie Kristin Kristine KSO21 IM

Tre jenter fra KOK som gleder seg til å løpe o-løp i helt nytt terreng, fa venstre Othilie Sødal, Kristin Larsen og Kristine Lundemoen. Rasket av de denne gangen var Othilie.

Unge KOKere KSO21 IM

Av de neste 100 deltakerne var det 39 KOK’ere. Her ser dere ryggen på noen av klubbens løpere i H15-16 før start. Ulrik McFadzean vant klasse H15-16.

Kø KSO IM

Disiplinerte o-løpere holder god avstand i køen før start!

Gledelig at 15 løpere fra KOK under 16 år deltok, og vi vet at det dessverre satt en del unge hjemme pga karantene. Det viser at vi har bra treninger som gjør at rekruttene og ungdommene fortsetter å komme selv om det har vært få løp det siste året! All ære til alle som er involvert i arbeidet med treninger for de unge i klubben.

Raskest i «lang-løypa» blant damene var Christiane Ruud Bøckman som nå løper for NTNUI og blant herrene var Vegard Danielsen raskest.

Her finner du resultater og kart hvor mange har lastet opp GPS-sporet sitt.

Bilder: Ingvild Mulen