Sørlandsgaloppen 2021 er vel overstått - og for de fleste av våre ungdommer var de på sin første Sørlandsgalopp, og også sitt første større o-løp. Vi håper det gav mersmak!

Det var mange spente unge KOK’ere som ruslet rundt på samlingsplassen i Furulunden torsdag før sprinten som var første løp i årets galopp, men de gledet seg veldig!

Nila Arne Johannessen som er med i trenergruppa for ungdommene våre tok en prat med noen av dem etter løpene

- Jeg synes det gikk bra sier Kristine Lundemoen i D11-12, og det har hun god grunn til. Hun fikk med seg både en 4. og 6. plass. Sereina Snerthammer løp også i D11-12 og tok en flott 3. plass i det siste løpet. Ett år eldre Othilie Sødal løp i D13-14. Der var nok løypene en del vanskeligere enn det Othilie er vant til på treningene, men hun fullførte alle løpene og fikk med seg verdifull erfaring – kjempebra Othilie!

IMG 1912 SG2021NAJ

Fornøyde KOK'ere i Furulunden fra venstre: Ulrik Macsali Böhm, Jakob Johannessen, Markus Mollestad, Fabian JohannessenKristine Lundemoen, Sereina Snerthammer og Othilie Sødal, foto Nils Arne Johannessen


I H15-16 stilte 4 KOK’ere, også for disse var det første gang på et større løp. Det er ikke lett å hevde seg når de beste i landet er på besøk på Sørlandet.
- Mye av løping var bra, men det ble mye bom også – så vi må trene mer o-teknisk oppsummerte Fabian Johannessen. Under langdistansen i Bymarka fikk de servert ett skikkelig langstrekk – vi løp jo over hele kartet kom det unisont fra gjengen!

- Det gikk veldig bra til 7. post, men så ble det skikkelig bom på slutten sier Markus Mollestad om søndagens løp i Baneheia. - Jeg er fornøyd sier Jakob Johannessen som ble best av KOK-løperne sammenlagt i denne klassen med 25. plass blant 54 deltakere.

I H11-12 løp Eivind Irgens Kuhnle og Kapser Hott raskt. For Eivind ble det en 1. og 2. plass, mens Kasper var like bak på 9. og 6. plass.

Eivind SG21 TIK

Eivind Irgens Kuhlne i innspurten i Ravnedalen. forto Tore Irgens Kuhlne.

Gøy å se Lars Kostøl tilbake i o-løypa også, han var fornøyd med innsatsen sin, så vi håper han tar invitasjonen fra Nils Arne på alvor og kommer på ungdomstreninga til høsten!

Hele 14 KOK’ere under 17 år deltok på ett eller flere løp under årets Sørlandsgalopp:
Ulrik Macsali Böhm, H-15-16
Kristine Lundemoen, D11-12
Sereina Snerthammer, D11-12
Othilie Sødal, D13-14
Markus Mollestad, H15-16
Lars Kostøl, C-åpen 10-16
Jakob Johannessen, H-15-16
Fabian Johannessen, H-15-16
Kasper Hott, H11-12
Eivind Irgens Kuhnle, H11-12
Thobias Tørå, h11-12
Thea Tørå, D9-10
Fabian Dalsøren, N-åpen
Sofie Bøen, N-åpen

Etter å ha vunnet alle de 4 løpene tok Brage Takle en suveren seier sammenlagt i H17-20. Ikke uventet at EM-uttatte Brage fortsetter å fosse fram i o-løypa!

Brage SG21 ST

Seier til Brage Takle, foto Svein Takle.

Årets Sørlandsgalopp høstet mange lovord fra deltakerne, både kart og løyper falt i smak. Omtrent 1500 deltakere hadde valgt galoppen som årets ferieløp. Med løp både i lettløpte Furulunden og i mer krevende Bymarka og Baneheia fikk løperne virkelig testet seg både fysisk og o-teknisk!

En stor takk til alle klubbens medlemmer som stilte opp og la ned mange timer dugnadsarbeid og bidro til at vi klarte å gjøre Sørlandsgaloppen 2021 til en suksess!

Resultater fra Sørlandsgaloppen

Mange fine bilder er lagt ut på Facebokk siden til Sørlandsgaloppen