Sommerløpet arrangeres lørdag 21. august, og for klubben er dette en viktig dugnad. Derfor må så mange som mulig kan sette av noen timer til å hjelpe til på Sommerløpet. Gøyere dugnad finnes ikke :)

Denne dugnaden er en god inntektskilde for klubben og hjelper oss å gjennomføre alle treninger, løp, klubbkvelder osv. som vi har gjennom året. Hvis du setter pris på å være medlem av KOK og samtidig har mulighet til å bidra den 21. august, så send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ditt navn og telefonnummer. 

Når det nærmer seg vil vi sende ut flere detaljer om tidspunkter og oppgaver. Oppgavene er ikke spesifisert ennå, men tidligere har vi stort sett vært løypevakter. Dette er noe enhver voksen/ungdom kan gjøre uten forkunnskaper. Løpet varer fra 11.00 til ca. 18.00, men man behøver ikke være tilstede hele dagen. Man kan for eksempel hjelpe til på barneløp kl. 11 og løpe 5km selv kl. 13.30 eller 10km kl 16. Det er en utrolig stemning i byen denne dagen, så det er veldig gøy å stå langs løypa og se på løperne som passerer. Gøyere dugnad finnes ikke :)