Endelig var det klart for KM helg. Lørdag var det langdistanse og søndag var det stafetter. 24 KOK'ere hadde funnet veien til KM lang og klubben stilte med 10 lag på stafellen søndag. Det ble mange gode KOK resultater og dermed også KM medaljer til mange KOK'ere.

Langdistansen lørdag gikk fra Granestua i et skikkelig skogsterreng, som på denne tiden kan være svært tungt å løpe i.

NM form 
I D21 ble det suveren seier til Marianne Andersen, og hennes kilometertid var det kun 3 herreløpere som matchet. Dette lover godt nå like før NM-helgene innledes førstkommende helg med NM sprint på fredag 3. september.

Klare seire
I H21 ble Vegard Danielsen KM vinner, det ble sølv på Eirik Heddeland Martens og bronse til Håvar Birkeland Stormoen. I H17-18 tok Brage Takle en klar seier foran Trygve Børte Nomeland. I H15-16 ble Markus Mollestad KM vinner, og Jakob Johannessen fikk bronsemedalje, Fabian Johannessen ble nr 4.

Med 4 KM gull og KOK seire i alle KM klassene klubbene hadde løpere i må være en god uttelling. Utfordringen til neste års KM må bli å få med løpere i flere av KM klassene!

 

KM stafett
Søndagens stafetter gikk på Tromøya, på sprintkart, med mange stier og god løpbarhet som innbød til stor fart!

Løperne viste at de også mestret dette og det ble KM gull til KOK både i H17 og i D17. På H17 vinnerlaget løp Eirik Heddeland Martens, Bjarne Færestrand og Holger Hott, mens på D17 laget løp Anneke Hald Bjørgum, Sandy Hott og Marianne Andersen. Gøy å se Anneke tilbake i KOK-drakten etter noen år i svenske og danske klubbdrakter. 

KM stafett H17 2021 NAJ  KM stafett D17 2021 NAJ

Bjarne Førestrand og Holger Hott fra H17 laget og Marianne Andersen og Sandy Hott fra D17 laget som ble kretsmestere. Foto Nils Arne Johannenssen

To guttelag
I H13-16 stlite KOK med to lag. KOK 1 med Ulrik Macsali Böhm, Isak Kvarsten og Markus Mollestad løp inn til bronsemedaljer og KOK 2 med Ulrik McFadzean, Jakob Johannessen og Fabian Johannessen ble nr 5 ikke mange minutter bak klubbkameratene. Veldig gøy at klubben har så mange løpere i denne aldersgruppen nå!

I lagkonkurrasen for de opp til 12 år stilte KOK med Kasper Hott og Aksel Kvarsten og de sprintet inn til en suveren seier.

Resultater fra KM langdistanse

Resultater fra KM stafett