Med Hamresanden som samlingsplass og et fantastisk sensommervær ble det en nydelig ramme rundt høstens første KSO løp. Hele 112 løpere hadde funnet veien – Skikkelig sydenfølelse var det flere som kommenterte før start!

Det ble hektisk aktivitet for tidtakergjengen da det dukket opp mange flere nybegynnere enn det som var påmeldt, men det var et positivt problem og de rutinerte arrangørene fikk raskt registrert alle med brikkenummer! Selv om det var fristart og litt lenger startintervall enn de tradisjonelle 15 sekundene ble det tett med løpere rundt på stranden tirsdag!

BF KSOhøst IM

Bjarne Færestrand har unnagjort en rask sprint på Hamresanden, kun 11 meter stigning noterte Bjarne seg. Foto Ingvild Mulen

KOK var suverent største klubb med 56 løpere. Av dem var hele 38 under 17 år – det var veldig gledelig. Det var mange nye med denne gangen, og vi håper at tirsdagen på Hamresanden gav mersmak så de blir med videre!

H15 16 KSO høst IM

'H15-16 løpere fra Birkenes IL og KOK diskuterer veivalg! Foto Ingvild Mulen

veteraner KSO høst IM

Veteraner er også opptatt av å sammenligne veivalg og strekktider! Foto Ingvild Mulen

Det er nye muligheter allerede neste tirsdag med KOK Pizza cup fra klubbhuset på Presteheia kl 18, og tirsdag 14. september er det nytt KSO løp fra Haumyrheia ungdomsskole kl 18.