Fredag 17. september går startskuddet for årets brannvernuke. I Kristiansand gjennomføres den som et barne- og familievennlig opplegg med 10 poster på stolper på Gimlemoen området.

QR-kode
Fine startsteder er Gimle gård, Spicheren eller UiA. Turen er på ca 2 km og er en perfekt familieaktivitet. Løypa er tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Postene kan tas i den rekkefølgen man selv ønsker, det er ikke nødvendig å ta alle postene på en gang. Postene er merket med QR-kode som inneholder informasjon om brannvern.

Kunnskap
Hensikten med brannvernuka er å formidle kunnskap og bidra til økt samfunnsforståelse for et viktig tema, brannvern. Hovedmålgruppen er aldersgruppen 5-20 år, men her har også alle voksne noe å lære og reflektere over.

Premiering
Postene vil være tilgjengelig frem til 31. oktober. Hver stolpe som registreres gir et lodd i trekningen av flotte premier

Samarbeid
Sammen med Kristiansandsregionen brann og redning og Oddersjaa står vi for den tekniske gjennomføringen. Sentralt er det Norsk brannvernforening, direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og forsikringsselskapet if som har utviklet opplegget.

Brannvernuka2

Brannvern er det viktig at alle kan! Illustrasjonsfoto fra arrangøren.

Postene er koblet opp i appen Stolpejakten.
For iPhone: https://apps.apple.com/no/app/stolpejakten/id871144690
For Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.andmark.sig&hl=no&gl=US

Brannvernuka 21

Postene i Brannvernuka, benytt Stolpejakten appen til å lese QR-kodene.

Les mer om Brannvernuka

Brannvernuka arrangeres i 19 byer i hvert av landets tidligere 19 fylker.