Dette var kjempegøy, kan vi løpe en gang til? Skikkelig god stemning i målområdet i Dyreparken tirsdag ettermiddag! Hele 167 løpere lot seg friste av sprint orientering i uvante omgivelser.

Dyreparken 21 LD

Fine omgivelser for sprintorientering. Foto Linn Carina Daland.

For andre år på rad var det avslutning på KOK Pizza cup i Dyreparken. Cupen arrangeres av KOK og primært for barn og ungdommer, men til finalen var hele o-familien på Sørlandet invitert!

Dyreparken3 21 ES

O-løp er gøy mener Kaia Åsan Grasaas og Sofie Bøen. Foto Elke Schütt.

Yrende liv
At 90 av deltakerne var under 17 år gir håp for o-idretten på Sørlandet i årene som kommer. Hele 33 jenter i yngste jenteklasse er ekstra gøy. KOK hadde hele 50 barn og unge med, dette beviser at den gode jobbingen i klubben med de yngste over mange år gir resultater, en stor takk til Sandy og Holger Hott, Håvard Stormoen og Jack Bjørnsen som har mye av æren for dette. Nå ønsker vi oss en normal sesong igjen, så alle disse ferske o-løperne kan få være med på mange vanlige o-løp! Kan røpe at det er bestilt overnatting til klubbturen til Danmark 11.-13. mars 22.

Dyreparken5 21 2klasse Presteheia SB

Hele 19 jenter fra KOK i den yngste jenteklassen, her er noen av dem - de går i 2. klasse på Presteheia skole. Foto SIlje Bøen.

Nesa i karet
Dessverre var det ikke så mange ville dyr eller andre attraksjoner som løperne klarte å få med seg. De fleste hadde nesa godt ned i kartet, og selv da ble det mye bomming – særlig for den eldre garde. Sjelden har så mange voksne løpt vei i flokk!

Dyreparken2 21 IM

Christine Mikkelsen og Ole Kostøl ut fra start. Foto Ingvild Mulen

Poengvinnere
KOK Pizza Cup som har gått på tirsdager siden sommerferien, som en del av klubbtreningene til KOK, for å gi en smakebit på «ekte» o-løp. Sammenlagt var det Christine Lundemoen og Fabian Johannessen som stakk av med førsteplassene!

Pizza cup vinnere 21 IM

Christine Lundemoen og Fabian Johannessen vant poengkonkurransen i KOK Pizza Cup. Foto Ingvild Mulen.

KM
Siden det ikke var åpent for seniorer da KM sprint ble arrangert var løpet også KM for D/H21, og her ble det klare seire til Hege Hennig Lunde, OK Sør og Vegard Danielsen, KOK.

Trampeklapp
Etter løpet ble det servert pizza – selvfølgelig! En samling etter løpet er veldig viktig og miljøskapende, noe man kanskje bør prøve å få til oftere. Her fikk også primusmotor for arrangementet Jack Bjørnsen velfortjent applaus. Vi håper virkelig at både KOK Pizza cup og avslutningsløpet i Dyreparken er kommet for å bli.