Brage Takle løp fredag inn til bronsemedalje i H19-20 under NM sprint. Dermed fortsetter han den gode løpingen fra forrige sesong.

Brage var med i tetkampen gjennom hele løpet og på siste mellomtid ledet Brage med ett sekund. Dessverre holdt ikke avslutningen helt inn og dermed ble det tredjeplass og bronsemedalje denne gangen. Det ble en skikkelig sekundstrid i eldste juniorklasse, og til slutt var Brage 6 sekunder fra gullet og bare 2 sekunder bak sølvet.

Brage NM sprint 22 Terje W Pettersen

Brage Takle på vei mot en ny NM medalje. Foto:  Terje W Pettersen

I yngste juniorklasse fikk 17-åringene Markus Mollestad og Ulrik Macsali Böhm sine første NM starter og ble henholdsvis nr 46 og 60 i H17-18. Seniorene hadde ikke NM fredag, men norgescup løp og her ble Vegard Danielsen nr 27.

Markus Mollestad nm sprint 22 Terje W PettersenUlrik Macsali Böhm NM sprint 22 Terje W Pettersen 

Markus Mollestad og Ulrik Macsali Böhm med bra fart under NM sprint.  Foto:  Terje W Pettersen

Årets første NM helg ble arrangert på Jessheim av Raumar Orientering. Fredagens «tradisjonelle» sprint ble etterfulgt av NM knockout sprint på lørdag. Her ble det knockout i prologen for klubbens løpere og dermed ingen KOK-drakter å se i finalene. KOK stilte med ett lag på søndagens NM sprint stafett (mikslag), men ble dessverre disket. 

Resultater fra helgens løp