Både under lørdagens mellomdistanse og på søndagens stafetter ble det mange KOK medaljer.

Fire vinnere
Under lørdagens mellomdistanse ble det seire til to av klubbens absolutt beste løpere gjennom tidene, nemlig Holger Hott i H21 og Marianne Andersen i D21. Blant de yngre løperne i klubben ble det kretsmesterskap tittel til Kristine Lundemoen i D13-14 og Markus Mollestad i H17-18. I tillegg ble det bronse til Ulrik Mascali Böhm også det i H17-18.

"Sært" kystterreng
Totalt 26 KOK løpere stilte til start på lørdagens KM mellomdistanse. Løpene gikk på Flekkerøy på et nytt kart – Flekkerøy vest, med Oddersjaa som arrangør. Terrenget løperne fikk bryne seg på inneholdt «alt»– nemlig lettløpte svaberg, tunge myrer, høye bregner, stier og tråkk etter villsauene som beiter i området!

Ungt jentelag
Søndag var det duket for stafetter, og også her ble det mange KOK medaljer. KOKs lag i D13-16 ble kretsmestre, på laget løp Kristine Lundemoen, Malin Eikeland og Sereina Snerthammer. Alle tre er 13 år, og veldig gøy at klubben igjen stilte med et jentelag!

KM stafett22 D1316 ES

Glade gullvinnere i D13-16 fv. Kristine Lundemoen, Sereina Snerthammer, Malin Eikeland. Foto Elke Schütt

Blant guttene i H13-16 endte KOK laget på 3. plass, på det laget løp Fabian Johannessen, Aksel Kvarstein og Isak Kvarstein.

KM stafett22 H1316 NAJ

Fv. Isak Kvarstein, Aksel Kvarstein og Fabian Johannessen som ble nr 3 i H13-16. Foto Nils Arne Johannessen

Tett i seniorklassene
I D17 ble det to KOK lag i toppen, KOK1 med Tone Wigemyr Snerthammer, Sandy Hott og Silje Bøen vant snaue 2 minutter foran familielaget KOK2 med Anneke Hald Bjørgum, Benedicte Hald Bjørgum og Ragnhild Hald!

KM stafett22 D17 NAJ

Medaljevinnerne i D17, fv Benedicte Hald Bjørgum, Ragnhild Hald og Anneke Hald BJørgum som ble nr 2, vinnerne Toen Wigemyer Snerthammer, Sandy Hott og Silje bøen, og Christina White, Selma Whote og Astrid White på SSOKs lag som ble nr 3. Foto Nils Arne Johannessen.

I H17 stod også kampen om seieren mellom to KOK lag, her var det til slutt KOK3 med Ståle Gjelsten, Eirik Heddeland Martens og Oluf Bøckman som vant kun 15 sekunder foran Christian Bøen, Holger Hott og Paul Johannessen.

KM stafett22 H17 NAJ

KOKs medaljevinnere i H17, fv. sølvvinnerne Paul Johannessen, Holger Hott og Christian Bøen på KOK2 og gullvinnerne Oluf Bøckman, Eirik Heddeland Martens og Ståle Gjelsten på KOK3. Foto Nils Arne Johannessen.

Tre generasjoner
Vi gratulerer også tre generasjonerslaget med Sebastian Daland, Jan Værp og Thorbjørn Værp som løp inn til en pen 7. plass i H150. Ikke ofte far, sønn og barnebarn løper på samme lag i stafett!

Stafetten gikk i typisk kystterreng på nyrevidert kart på Kjellandsheia, og Søgne og Songdalen var arrangør.