Nå er det på tide å bestille klubbtøy så du er klar til vårsesongen! O-tøy med klubbens logo til medlemspriser bestiller du i nettbutikken til Trimtex innen 22.01.23. Forventet levering i uke 9 (før klubbturen til Nordjysk).

klubbtøybestilling23

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter teamshopen er er stengt.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0002122

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. Har du ikke handlet i nettbutikken, så har Trimtex laget en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken for klubben: Se her
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: KristiansandOK23
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se informasjonsfilm her.
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.
 
Det anbefales å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt med Trimtex enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.
Kontaktperson i KOK er Paul Johannessen, 91746485 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.