Bli med på O-PAKKA. Nybegynneropplæring i orientering!

Kristiansand Orienteringsklubb arrangerer opplæring i orientering. Dette er et tilbud til alle fra ca 8 år - også ungdom og voksne. Start blir tirsdag 26.april.

Program for O-PAKKA:

Nybegynnerkurs:

26. april og 3 mai kl 18.00-19.30. Oppmøte på KOK og Gimletrolls klubbhus som ligger ved kunstgressbanen/parkeringsplassen på Presteheia.

KSO – Kristiansand Sprint Orientering våren 2011:

Deltakelse på KSO løp 10. 24. 31. mai og 7. juni kl 17.30. Oppmøtested blir oppgitt senere. Her får du hjelp til å prøve deg på KSO – flere ordentlige orienteringsløp!

O-skole:

Onsdag 22. juni - fredag 24.juni. Kl. 10 - 15 alle tre dagene. O-skolen foregår i området Jegersberg/Presteheia. Vi har orientering, padling, bading og forskjellige konkurranser/leker. Alder: Alle fra 10-12 år

For å delta på Nybegynnerkurs og O-pakka behøves ingen forkunnskaper og heller ikke noe spesielt utstyr er nødvendig. Joggesko og vanlig treningstøy er godt antrekk.

O-PAKKA koster kr 400.

Ønsker du bare å delta på kurset og KSO koster det kr 200. Ønsker du bare å delta på o-skolen koster det kr 200.

Kristiansand Orienteringsklubb er en klubb med stor bredde både i medlemmenes alder og ferdigheter. Vi har plass til alle som har lyst til å drive med en av verdens mest fascinerende idretter hvor hele familien kan delta.  Ingen er for gamle til å begynne med orientering, så foreldre og voksne er hjertelig velkomne med eller uten barn! Klubben stiller med erfarne instruktører.

Lurer du på noe om o-pakka eller orientering kan du ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe Jan Blandkjenn mobil 938 69773 / Camilla Aasrum mobil 922 57671.

Velkommen på Presteheia 26. april!

Innbydelsen