Ole_Kostl_HL2011 Etter en altfor tidlig frokost fortsatte Hovedløpet i dag med Langdistanse på Beitostølen. Mange fikk god tid til start, spesielt Dag som startet tredje sist i H15 mer enn fem timer etter frokost.

Første løper ut for KOK brøt etter en storbom allerede på 2.post. Deretter kom Henrik Upsal over målstreken etter et tungt og bommete løp i følge han selv. Torkel var veldig fornøyd med løpet sitt etter endelig å ha funnet førsteposten. Storbom som klassifiserer til "Årets Strekk"?

Beste KOKer i dag var selveste Ole Kostøl med en nice 22.plass i H14. Dermed får Ole og Dag hente premie på kveldens premieutdeling. Dag kom på fin 28.plass etter et greit løp. Ellers ble det mange midt på treet resultater blandt KOK ungdommene i dag.

På nytt ble det to medaljer til løpere fra Aust Agder. Bronse til Jon Nilsen i H16 og Johannes Bakke Aashammar i H14.

Senere i ettermiddag venter det middag på Hotell Radisson Beitostølen, og der satser vi på like god mat som vi fikk fredag og lørdag. Deretter blir det premieutdeling med fem KOKere på podiet (tre på sprinten og to på langen). Så Disco:-)