Torsdag 29.september blir det ny testmulighet i testløypa i Kristiansand. Alle løpere i regionen inviteres til å være med på testen. Samling Presteheia Klubbhus kl 17.30 for kort informasjon og felles oppvarming /gjennomløping av testløypa.

Testløypa er ei merket rundløype på 2 kilometer som går delvis på stier, og delvis i terrenget. Ved terrengskifte er det utplassert EKT-bukker slik at vi også får strekktider i de forskjellige terrengtypene. Avhengig av alder og kjønn løpes det 1, 2 eller 3 runder.

Ta med brikke. Anbefalte sko er terrengsko/o-sko. Tilgang til garderober/dusj i Presteheia Klubbhus.

Håper at mange av regionens løpere kommer. Helst påmelding på webentry.no

Sakset fra NOFs hjemmeside:

Som et ledd i å bygge opp en mer systematisk treningskultur, starter Norges Orienteringsforbund opp med å registrere tider på fysiske løpetester. Utviklingstrappa har 3000 meter og terrengtester som fysiske tester fra 13 år og oppover
Det vil arrangeres terrengtester flere steder i landet, og arrangørene vil godtgjøres for å arrangere 2 tester i året i april/mai og september/oktober. Arrangørene får godkjent løypa i forkant og forplikter seg til å ha testen tilgjengelig for alle klubber i nærheten. Testresultatene vil presenteres i en "Hall of Fame" med de beste tidene i 13-16, 17-20 og 21 for begge kjønn på forbundets sider. Listene oppdateres 2 ganger i året.
For øyeblikket jobbes det med å få de regionale testene på plass.

Testing er ment som en inspirasjon og en måte å måle egen fremgang på. Det henstilles til klubbene om å tenke på hvordan dette presenteres i klubben og spesielt for de yngste. Selv om vi velger å presentere topp 25 lister i aldersklassene 13-16 år, 17-20 år og 21- år så er det egen fremgang for individene som er viktig. Resultater på utøvere som er for unge til å konkurrere i 13-14 klassen vil ikke registreres.