Pinselp-Marius_stafett På mandagen var det Ungdomsstafetten som stod i fokus ved Pinseløpene på Kongsberg. Vest-Agder hadde 4 lag i H13-16, med to løpere på hver første etappe. 12 løpere totalt. Starten gikk 10.10 før solen rakk å varme opp samlingsplass.

En etappe ut i stafetten lå andrelaget med Ole Kostøl og Marius Pytten på en foreløpig tredjeplass, på plassen etter vekslet førstelaget med Martin Søderlind (OK Sør) og Sebastian Daland hakk i hel. Også tredjelaget med Kristian Jensen (Birkenes IL) og Vetle Elias Lynnebakken var godt med.

Våre løpere Mathias Hanisch og Henrik Upsal fulgte hverandre gjennom hele løypen på sisteetappen og gjorde opp om den siste pallplassen i en raflende spurt hvor Henrik fikk kastet den ene hånden foran Matias. Det ble med andre ord en imponerende tredje og fjerde plass. Tredjelaget med Vegard Myhre på siste fullførte også på en meget respektabel plassering kun få minutter bak vinnerlaget fra Fossum IL. Sølvplassen gikk til Konnerud IL.

I de individuelle løpene var det klubbens kvinner som imponerte mest. Damejuniorklassen D17-20 var delt opp i motsetning til i testløpene lørdag og søndag. Benedicte Hald Bjørgum endte på en andreplass, knepne 7 sekunder bak vinneren i D17-18.  I D19-20 stakk Anneke Hald Bjørgum av med seieren i samme løype som Benedicte, men slått med 39 sekunder av søsteren. I D 17-AK vant Una Glende Janson med over 3minutter.