fyrverkeri-3Tirsdag 11.desember inviteres du til årets siste Klubbkveld. Veteranene 50+ står for opplegget. Mye spennende på programmet så kom! Utdeling av diplom til Årets Løper og Årets Ungdomsløper i KOK, Julesalg på løpstøy! Vi selger ut o-bluser med både kort og lang arm - dette da vi satser på Trimtex Basic modell i fortsettelsen. Design og farger beholdes. For dere som ønsker nytt løpstøy til vårsesongen må bestilling skje senest på klubbkvelden for at du skal være sikret å få det før sesongstart. Det samme gjelder klubbens nye regnjakke. Onsdag 12.12.12 sendes bestillingen til Trimtex. 
Annet på programmet: Servering - gløgg og pepperkaker ++, Informasjon om klubbtur til Nord Jysk 2 dagers i Danmark. Kanskje en lek eller to, Kanskje rapport fra orienteringstur i utlandet og Informasjon fra Styret.

Kom på Klubbkvelden, Bli informert og Vær sosial med andre klubbmedlemmer:-) Vi starter som vanlig med en treningstur fra Presteheia skole kl 18.00. Klubbkvelden på Klubbhuset starter kl 19.40. Salg av klubbtøy / bestilling foran vårsesongen starter allerede kl 19.00.

Hilsen Arrangørene