fyrverkeri-3KOK 40 år - 2013 blir Jubileumsår. Et år med mange spennende aktiviteter for både store og små, nye og gamle medlemmer. Skautrimmen arrangeres for 40.gang og klubbens turorienteringsgjeng satser også på spesielle aktiviteter rundt dette. Bl.a. har de funnet fram noen av kart og postene fra det første arrangementsåret, poster som blir årets "Finn 5" poster, selvfølgelig på datidens kart! Her får du gode muligheter til å sammenligne 70-tallets kart med dagens. Forresten er årets Skautrimposter satt ut og fikk du ikke Skautrimmen / Baneheitrimmen i julegave er det bare å stikke i vei å handle og få deg noen fine turer i skogen. Noen av postene er plassert i områder med litt mindre snø.

Spesielle jubileumsaktiviteter ellers i året blir felles Klubbtur til Nord Jysk 2 dagers i Danmark 8.-10.mars. Følg med på klubbens turblogg her. Selvfølgelig blir også årets Norsk O-festival et av høydepunktene. KOK er som du sikkert har fått med deg arrangør. Sprintløp i Dyreparken og ellers to løp fra Travparken. 21.-23.juni er dagene. Framover kommer vi til å intensivere jakten på funksjonærer. Regner med at du stiller deg positiv til å stille som funksjonær. Vi behøver mange så har du familiemedlemmer / venner som kan tenke seg å hjelpe til så gi oss et tips. Behovet er ca 250 funksjonærer for å gi de forventede nærmere 3000 deltagerne gode opplevelser.
I november blir det så en storstilt Jubileumsdag med masse aktiviteter på formiddagen og stor Jubileumsfest på kvelden.

Men allerede i januar er det full fart på våre aktiviteter. Ungdoms-juniortreningen starter opp torsdag 3.januar, sprinttreninger i regi av Slava blir det både kommende lørdag og onsdag. Og årets første samling starter torsdag 10.januar. Danmark er reisemålet og det rapporteres om fine forhold i nabolandet i sør. 
Årets første Klubbkveld blir tirsdag  22.januar. Juniorene står som ansvarlige for servering og program. Noe av programmet er klart; Reiseinformasjon om klubbturen til Nord Jysk 2 dagers og Info fra styret. Klubbkvelden kommer til å avsluttes med diskusjon rundt forslaget  til Elitestrategi 2020. En strategi som tas opp til endelig avstemning på Årsmøtet tirsdag 12.februar.

Annet som skjer? Hold deg oppdatert på klubbens aktivitetskalender.

Alle ønskes ett riktig Godt og Aktivt Nytt År!.

 

MVH

Styret i KOK