Tirsdag 6. september starter årets utgave av KOK Pizza cup opp, og den fortsetter hver tirsdag fram til høstferien. KOK Pizza cup har løyper spesielt beregnet på barn og ungdom, men voksne er også selvfølgelig velkomne!

Vedlegg:
Last ned denne filen (KOK Pizza Cup 2022.pdf)KOK Pizza Cup 2022.pdf636 kB

 

Nå starter treningene for de yngste opp igjen! Minitass og råtass er klubbens tilbud til barn fra ca 6 til 12 år. Kjenner du noen som har lyst til å prøve verdens beste idrett, så tips dem!

Vedlegg:
Last ned denne filen (Brosjyre_kok_høst22.pdf)Brosjyre_kok_høst22.pdf1270 kB

Over 50 unge orienteringsløpere inntok området rundt Gimle gård fredag og lørdag. Orientering ser ut til å være mer populært blant unge enn på mange år!

I år er det KOK som har ansvar for å arrangere O-troll leir. Leiren er åpen for alle rekrutter i alderen 8-14 år fra Agder O-krets. Dette kommer til å bli en sosial og morsom leir, hvor man får mulighet til å bli kjent med hverandre på tvers av klubbene. Vi håper at mange har lyst til å bli med oss på leir 😊

Nå er påmeldingen åpnet for O-troll leir for 8-14 åringer i hele Agder som arrangeres av Vindbjart.
Leiren starter fredag 20. august og varer til 21. august, avsluttes med orienteringsløpet Rekrutten. Håper mange har lyst til å være med!