Over 50 unge orienteringsløpere inntok området rundt Gimle gård fredag og lørdag. Orientering ser ut til å være mer populært blant unge enn på mange år!

Det er gøy
- Det er gøy fordi vi må tenke, det er gøy fordi vi finner postene, jeg har lyst til å vinne, det er gøy fordi vi er venner, det er gøy selv om vi noen ganger løper oss bort! Dette er noen av utsagnene fra glade deltakere etter at o-løpet Rekrutten var gjennomført fredag.

Før start IM

Full konsentrasjon før start. Foto Ingvild Mulen

Ikke plass
– Det ble så mange deltakere at vi hadde ikke plass på klubbhuset, men heldigvis fikk vi leid Lovisenlund skole sier Anna Meen fra KOK som var hovedansvarlig for leiren. Hun smiler fornøyd når hun ser alle de ivrige o-løperne som stormer i mål på Rekrutten fredag.

IMG 1372

Bare blide o-løpere på Rekrutten. Foto Ingvild Mulen

 I mål IM

Anna Meen fra KOK passer på at alle stempler i mål på Rekrutten. Foto Ingvild Mulen

Pizza
Etter vel gjennomført løp i fine løper rundt Gimle gård ble mange pizzaer fortært, før resten av fredagskvelden gikk med til bli-kjent aktiviteter. Med deltakere fra åtte forskjellige klubber er det viktig å bli kjent! Det er veldig bra at det er så mange klubber som har unge løpere.

Pizza SB

Det går med mange pizzaer når over 50 unge skal ha! Foto Silje Bøen

Samarbeid og Mesternes mester
Lørdag var det mange ulike aktiviteter hvor både samarbeid og egne ferdigheter ble utfordret. Det var hinderløype hvor man gikk to sammen og blant annet måtte frakte en erteposten sammen gjennom løypa. Det var en O-trolleir-utgave av Mesternes mester hvor de eldste måtte gjennom «Jerngrepet» hvor det gjelder å henge lengst mulig etter armene. Selvfølgelig var det noen aktiviteter med orientering også som EKT-sprint og kjegle-o/magic square!

 IMG 1371

Hinderløypa med klarting og balanse er null problem for o-løpere! Foto: Silje Bøen og Anna Meen

 

IMG 1373

Mesternes mester - Jerngrepet og kjegle-o/magic square. Foto: Silje Bøen og Anna Meen

  

Vi mange ble kjent med noen løpere fra andre klubber og gleder seg til å komme på vanlige o-løp å treffe dem igjen!

Rekrutten