I går kveld gikk årets første Råtassen av stablen med informasjonsmøte kl.1800 på klubbhuset og deretter morsomme Råtassen løyper for 8-12-åringene i skolegården rundt Presteheia skolen.  Tilsammen var det ca. 15 nye løpere, i tillegg til ca. 20 av våre etablerte yngre løpere, som tok seg rundt de fartsfylte løypene.  Løperne var superivrige, og det var flere som løp Råtassenløypa gjentatte ganger for å prøve å forbedre tidene sine.  En knallbra innsats av alle.  Det var en dermed en fornøyd og sliten gjeng som samlet seg rundt fruktfatet etter målgang.  

 

                          

Husk at det er fortsatt anledning til å bli med!  Neste gang er tirsdag 14. april kl.1800 med oppmøte på klubbhuset.  Da blir det ny mulighet for nye foreldre og barn å få litt informasjon om opplegget og bli med og prøve selv.  Ta med en venn og møt opp!  Etter treningen er alle velkomne til klubbkveld på Presteheia Klubbhus for å treffe nye og gamle kjente, og ta seg en matbit sammen.

Lurer du på noe?  Kontakt arrangementsansvarlig Sandy Hott (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Lenker:
Råtasseninformasjon (link til www.kok.no/ratass)
Dagens hjemmelekse (link til http://nof-orientering.org/index.php)