Informasjon om treningstider legges ut på Facebook grupper for de ulike treningsgruppene:

Minitass - for barn ca 6-8 år 

Råtass - for barn 9-12 år

Ungdom/junior/senior - fra 13 år

 

 

Bli med på KOK-trening du også!

Kristiansand orienteringsklubb har tirsdag som fast treningsdag. Vi har et treningstilbud på alle nivåer fra barne- og voksne nybegynnere til elite- og veteranløpere.

Vår og høst er det orienteringstrening fra vårt klubbhus på Presteheia eller på andre steder i Kristiansand. Treningen starter kl. 18.00 og holder på ca. 60-75 minutter. De som har behov eller ønsker det får med seg en "skygge", en noe mer rutinert orienteringsløper rundt løypa som hjelp og støtte.

KOK har følgende treningsgrupper:

Råtass (t.o.m. 12 år)

Råtass er nybegynnervirksomhet for aldersgruppen t.o.m. 12 år. Mer informasjon om dette finner du på Råtass-siden. Dette er et opplegg som favner både den helt ferske og de med litt mer erfaring. Kontakt gjerne Anna Meen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  / 924 28 414, som er leder i rekrutteringskomiteen hvis du har spørsmål.

Ungdommer (13-14 og 15-16 år)

Faste treningsdager for klubbens ungdommer er tirsdager og torsdager hele året. Noen onsdager/lørdager kan det også være organisert trening eller kretstrening. I tillegg til dette er det mange helger hvor vi reiser på treningssamling eller på løp forskjellige steder i Norge. I mars har vi også en årlig tur til Danmark for å delta i o-løp.

Tirsdagstreningene er i vinterhalvåret som oftest rolig løping fra Presteheia skole - når det er mulig gjerne med kart. Treningsdagen avsluttes med løpsteknikk og styrketrening inne i skolens gymsal. Vår og høst består tirsdagstreningene av trening med kart og kompass i Kristiansandsområdet. Fire ganger på våren og fire ganger på høsten deltar vi også på Kristiansand SprintOrientering (KSO).

Torsdagstreningen er gjerne intervall på vinteren med utgangspunkt Presteheia klubbhus. Når det er mulig har vi med oss kart og leter poster. Vår og høst er torsdagstreningen o-teknisk trening, mange ganger sammen med øvrige ungdomsløpere fra kretsen.

I skolens sommerferie arrangeres Sommercupen (treningløp) hver tirsdag.

Ytterligere informasjon om de forskjellige samlingene gis av trenerne. Samlingsinnbydelse og påmeldingsfrister sendes ut i god tid.

Har du spørsmål om klubbens ungdomsvirksomhet send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fra 17 år –

Junior, senior, veteran

Faste treningsdager for klubbens juniorer, seniorer, elite og andre voksne er tirsdager og torsdager. I tillegg til dette får de som ønsker det gjerne være med på alle elitegruppens treninger. O-teknisk trening/natt-orientering på mange torsdager og o-teknikk på lørdager når det ikke er løp på programmet. Mer utfyllende treningsinformasjon finner du under Kalender på klubbens hjemmeside.

Gruppen har månedlige treningssamlinger eller turer i forbindelse med o-løp i Norge og utlandet.

Elite

Klubbens elitevirksomhet er organisert i egen gruppe KOK elite. Her en gruppe løpere som alle satser på høyt nivå. Viktig felles mål i denne satsingen er også de store internasjonale stafettene som Tiomila og Jukola. For mer info se under fanen KOK elite.

Voksne nybegynnere

KOK arrangerer kurs i orientering for voksne nybegynnere. Det kan være for Råtassforeldre, bedriftsidrettslag eller personer som vil rett og slett lære å bruke kart og kompass. Du trenger ingen forkunnskaper og du trenger heller ikke løpe! Send oss en epost for mer info Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Prøv også vårt turorienteringsopplegg, Skautrimmen


Skoleorientering

I samarbeid med flere skoler i kommunen arrangerer KOK skoleorientering med faste poster i Baneheia, Jegersberg, Hellemyr, Justvik, Vågsbygd og Voie. KOK arrangerer også orienteringsaktiviteter i forbindelse med Verdens O-dag i mai. Flere av kommunens skoler og mange hundre elever er med i dette opplegget.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du vil vite mer om vårt skoletilbud, O-skole / idrettsskole, eller andre orienteringsaktiviteter.