Turorienteringssesongen 2016 startet allerede julaften 2015. Moro var det å møte ivrige turorienterere i skogen allerede 1. juledag og i dagene som fulgte. Moro var det også å se at noen registrerte sine klipp på nett. En sjekk på turorientering.no/skautrimmen like over nyttår avslørte at 15 personer hadde registrert postklipp i løpet av jule- og nyttårsdagene. En hadde allerede gullmerket inne. Fire hadde nok poeng til bronsemerke og en hadde nok til sølvmerke.

Et par måneder ut i året har 41 ivrige kartbrukere registrert til sammen 1200 klipp, og antallet som allerede har nok poeng til gull-, sølv- og bronsemerke har økt til henholdsvis 4, 10 og 13. I tillegg kommer alle dem som bruker «gamlemåten» og samler sine klipp på klippekortet. Imponerende og moro å se at våre deltakere bruker Skautrimmen og Baneheitrimmen også i vinterhalvåret.

Snart er det påske og ekstra fridager til bruk i våre flotte turområder. Det gir mange muligheter for fine tur-o-turer i skogen. I år arrangerer Kristiansand Orienteringsklubb orienteringsløp fra Klubbhuset lørdag og søndag i palmehelgen. Det gir en ekstra mulighet for turorientering. Still opp lørdag fra kl. 14.00 og/eller søndag fra kl. 11.00 og meld deg på en direkte løype. Velg nybegynner- eller C-nivå, lån en brikke for å registrere postene og kast deg ut i en morsom aktivitet sammen med andre på postjakt i skogen. Om du tar det som en tur eller en treningsøkt, er opp til deg!

God tur!