Utskrift

På årets hittil varmeste dag var det 30 stykker som hadde tatt turen til Bendiksbukta og Odderøya for å løpe orientering sist tirsdag. En del færre en forrige gang, men dette sklydes nok at 40 av de ivrigste KOK-løperne er på løp i Sverige eller Sveits. Blant de startende også Sørlandsferierende o-løpere og representanter fra naboklubbene godt representert.

Karolis L. hadde lagt fine løyper med målgang kun få meter fra sjøen i Bendiksbukta, slik at de fleste benyttet sjansen til en kjapp avkjøling etter løpet.

I A-lang (3,2 km) tok Matias H. en suveren seier foran den spreke NTNUI-jenta Maren J. Haverstad og SSOKs Ståle Thortveit. I A-kort (2,4 km) seiret KOKs egen Rune Skogerbø. 11 år gamle Trygve Børte Nomeland viste fram trygg og sikker orientering i C-løypa og tok hjem seieren foran storesøster Line og mamma Gro.

Resultatene finner du her.

Sommercupen fortsetter tirsdag 29. juli. Da er samlingsplass lagt til 3. Stampe og juniorene Dag B., Morten J. og Matias H. står for løyper og arrangement. Du kan allerede nå melde deg på i eventor.