10mila er verdens mest legendariske orienteringsstafett. Den arrangeres hver vår i Sverige. I år er samlingsplass lagt til Skepptuna i Uppland, like nord for Stockholm. Tidspunktet er 9.-10. mai. Ungdommene (4 etapper) og damene (5 etapper) løper sine stafetter på dagtid lørdag 9. mai, mens herrene (10 etapper) starter lørdag kveld og går i mål søndag morgen.

Fra KOK har vi mål om å kunne stille 2-3 ungdomslag, minst 1 damelag og 4 herrelag. Alle som ønsker å løpe skal derfor få mulighet til å løpe på et lag. I tillegg vil gjerne ha med mange supportere og et godt støtteapparat. Til støtteapparatet har vi behov for folk i flere roller, for eksempel til matlaging, lagledere (lagledere til herrenes 1. og 2. lag er klart), transport osv. 10mila er virkelig en opplevelse både som løper og som tilskuer. Har du ikke vært med før er det derfor kanskje på tide?

 

 

Plan for turen er:

Fredag 8. mai:

Avreise med buss eller minibusser fra Kristiansand på morgenen. Underveis har vi matstopp og beinstrekk. Ankomst hotell et sted før Stockholm på ettermiddagen.

Lørdag 9. mai:

Etter at vi har spist en deilig hotellfrokost setter vi kurs for samlingsplass der vi skal tilbringe det neste døgnet.

Ungdommenes stafett starter klokka 11.00, målgang ca 13.00.

Damene starter 14.30, vinnerlaget beregnes i mål ca 18.30.

Herrene starter 21.30 på kvelden.

Søndag 10. mai:

Vinnerlaget i herrestafetten beregnes i mål ca 07.45. Omstarten er klokka 09.00. Etter at alle våre 4 herrelag er kommet forhåpentligvis velberget i mål med alle etapper setter vi kurs for Kristiasand. Beregnet hjemkomst rundt midnatt.

 

Mat på turen:

Felles middag fredag kveld og frokost lørdag morgen på hotell. På samlingsplass kjøper klubben inn til felles tørrmat og middag lørdag. Den enkelte sørger for mat på vei til og fra Sverige.

Overnatting:

Fredag til lørdag overnatter vi på hotell. Lørdag til søndag følger vi stafetten. De som har behov for å sove gjør dette i telt på samlingsplass. Vi leier ferdig oppsatte telt fra arrangøren.

Transport:

Forhåpentligvis blir vi så mange at vi fyller en buss. Hvis ikke leier vi et antall 9-setere.

Hva koster det:

Egenandelen for turen er kr 1300,- for ungdom under 24. Over 24 er egenandelen 2000,-. Benytter du alternativ reisemåte (annet enn fellsreisen) kommer kostnad for dette i tillegg til egenandelen.

KOK-Elite har eget reiseopplegg for løpere og reserver til herrenes 1. lag. Det er andre egenandeler for dette opplegget. Ta kontakt med Mats om du mener du er aktuell for dette.

Påmelding:

Påmelding til klubbturen gjøres på eventor, enten du skal løpe eller være supporter eller støtteapparat: http://eventor.orientering.no/Activities/Register/1100

Påmeldingsfrist til turen 11. mars!

Har du spørsmål, ta kontakt med Åsulv: tlf 924467450, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vedlegg:
Last ned denne filen (innbydelse10milaKOK.pdf)innbydelse10milaKOK.pdf268 kB