Akkurat hjemkommen fra en vellykket klubbtur til Nord Jysk i helga satser KOK nå på en ny klubbtur. Denne gangen til Sørlandsgaloppen 2015 / Junior-VM, som i år blir arrangert på Rauland i naturskjønne omgivelser ved foten av Hardangervidda i perioden 4. – 10. juli. 

I år er det 50 år siden Sørlandsgaloppen ble arrangert for første gangen, et arrangement som i år går samtidig som Junior-VM.

Klubben har leid Trovassli leirsted i Øyfjell.  På infosiden om Trovassli, skriver de:

 

«Leirstedet ligger fritt i terrenget, med grønne grasbakker og snøkledde lier og jorder som innbyr til uteaktiviteter så vel om vinteren som om sommeren. Det er god tilgang på turområder og store muligheter for friluftsliv. Trovassli leirstad var opprinnelig et gårdsbruk, og de gamle husene, våningshus, låve og stabbur står fortsatt på eiendommen.
Trovassli leirstad, som har vært i drift siden 1974, kan by på 11 soverom, de fleste av rommene er firemannsrom med køyer. Det er sengeplasser til 50 personer. Huset har for øvrig kjøkken med kjølerom, spisesal, peisestue og aktivitetsrom. Aktivitetsrommet innholder bordtennisbord, billiard, airhocky og noen andre spill. Spisesal og peisestue har plass til ca 60 personer. Det er dusjer og toaletter i underetasjen, hvor det også er inngang med hall, garderobe og aktivitetsrom»

Vi kjører opplegg med felles bespisning av frokost og middag, og har følgende priser for ukesopphold:

Barn inntil 12 år                     1050,-

Barn 13-16 år                         1575,-

Fra 17 år                              2100,-

For å fylle opp de siste plassene er det nå åpnet for muligheten til å reservere enkeltnetter. Kostnad kr 350 pr natt fra 17 år / kr 250 pr natt tom 16 år. Send påmeldingsmail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk navn, alder og hvilket netter.

Dette inkluderer opphold og fellesmaten.  Transport til og fra Trovassli, samt til og fra arena må ordnes av den enkelte.  Klubben vil kunne være behjelpelig med å skaffe transport for dem som trenger det (sitte på med andre).  Dette må den enkelte gjøre opp for med sjåføren i aktuell bil.

For å få en oversikt over hvor mange som vil være med på denne turen, må dere melde fra innen utgangen av mars.  Hvis det ikke blir nok påmeldte, må klubben si fra seg plassen, og da må den enkelte sørge for egen overnatting ifm arrangementet.

For påmelding, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og oppgi antall personer og alder.

Link til arrangørens hjemmeside

http://porsgrunnol.no/jwoctour2015/?page_id=6