Skautrimmen og Baneheitrimmen er nå i full gang og i salg på våre salgssteder og hjemmesider. Informasjon om opplegget i kartposen eller kan lastes ned her.

Vi ønsker gamle og nye brukere velkommen til nye aktiviteter med kart.

I år er kartområdene Kongsgård/Vige, Voie/Møvig, Åmliknuten/Gråmannen, Jegersberg og Krokvannsheia.

Lengde og vanskelighetsgrad på turene varierer og vi har forsøkt å tilpasse dette på en best mulig måte.

Postene står ute fra nyttår og til 28.sept eller 31.10 avhengig av om det er jakt i området.  

Salgsstedene er som i fjor, DNT Sør, G-sport i Sanden, Birting Libris, Statoil Vesterveien, Meny Albert Kongsgård II, Sport 1 i Amfi, Löplabbet, Spicheren, Intersport Skippergt og G-MAX sørlandsparken. 

Prøv enkel turorientering GRATIS.

Kongsgård/Vige er i år prøvekartet som deles ut gratis på våre salgssteder eller det kan lastes ned her eller fra www.turorientering.no/skautrimmen

De som vil prøve tilbudet og som leverer inn kartene eller registrerer postkodene på www.turorientering.no/skautrimmen er med i trekning av flotte premier.

Her kan du også laste ned flere andre gratis turtilbud med kart..

Noen av disse turene har QR koder på postplatene hvor det er mulig å laste ned litt historisk informasjon og bilder fra der posten er plassert. Dette kan lastes ned på telefonen, men krever at en” App” for skanning av QR koder er installert på telefonen. Her finnes mange muligheter som kan lastes ned gratis.

Den samme portalen har også en blogg hvor klubben og brukerne kan kommuniserer og dele bilder og tur opplevelser.

Ellers blir det som vanlig Finn 5 poster og mulighet for å bruke GPS for å finne postene.

Våre aktiviteter med kart egner seg for familier med barn og i år arrangerer vi FINN FRAM DAGEN 11.mai på Grønn slette på Jegersberg kl 11-14. Her kan barn og voksne prøve mange ulike aktiviteter med kart.

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra våre brukere som gjør det positivt å fortsette arbeidet med helsebringende turaktiviteter med kart.

Tur- og mosjonskomiteen ønsker dere god tur