Sommeren kom tidlig i år. Tidlig kommer også de første kretsmesterskapene i orientering. OK Sør innbyr nemlig til de tradisjonelle Sørløpene med inn KM i mellomdistanse og sprint 4. og 5. mai.

Vi ønsker god deltakelse fra klubben denne helga. Styret har vedtatt at KOK dekker ordinær startkontingent for klubbens medlemmer på KM Sprint og KM mellomdistanse. 

Lørdag 4. mai er det KM mellomdistanse fra Solsletta i Tveit. Kartet som skal benyttes heter Sandnesheia. Det er flunkende nytt, og terrenget har ikke vært brukt til orientering siden starten av 1990-tallet.

Det kan også nevnes at NM i orientering gikk av stabelen her i 1977, distansen var det som i dag heter langdistanse. Arrangør den gang var Randesund IL. Det ble en stor dag for sørlandsk orientering med gull og kongepokal til Egil Johansen (Randesund IL) og sølv til vår egen Øystein Halvorsen. I kvinneklassen ble det en overraskende sølvmedalje til Marit Svaland fra Torridal bak Wenche Jakobsen fra Røyken.

Søndag 5. mai er det så klart for KM i sprintorientering fra Luftforsvarets skolesenter på Kjevik. Innbydelsen lover klassisk sprintterreng bestående av bygninger, veier, åpne områder og mindre skogområder.

Begge dager er det løype/klassetilbud for alle, også klasser uten tidtaking for de som ønsker det!

Påmeldingsfrist til løpene er torsdag 2. mai.

Arrangementsinformasjon og påmelding finner dere i Eventor:

KM mellomdistanse: https://eventor.orientering.no/Events/Show/9168

KM Sprint: https://eventor.orientering.no/Events/Show/9171

 

Åsulv Birkeland Stormoen